Middagsmenyer
Med vår anknytning till det anrika och historiska Vasaskeppet är det enkelt och naturligt för oss att fokusera på den klassiska svenska maten. Precis som Vasaskeppet är det också ett kulturarv vi vill förvalta och utveckla.
Vi arbetar med svenska råvaror och lagar allt från grunden enligt klassiska svenska metoder. Våra råvaror är närodlade och ekologiska i så stor utsträckning som möjligt. Det bidrar både till känsla och smak.
Vi har tagit fram ett antal menyer för att underlätta valet av mat och inriktning. Kontakta oss för rådgivning och förslag på menyer och passande dryck.
Priser är exklusive moms. 25% på vin/12% på meny
Övrigt
Under april till och med juni så erbjuds till förrätt;
Vit sparris med brynt smörvinägrett, forellrom, sparriscrudité,
krispig mandelpotatis, blommor samt örter
Under Maj till och med augusti så erbjuds till dessert;
Färska jordgubbar med vit chokladmousse, flädersorbet,
torkade jordgubbar och maränger
För sällskap under 36 gäster debiterar vi en avgift på 6 400 kr.
Definitivt antal gäster ska meddelas senast en månad innan arrangemanget och ligger till grund för debitering. Möjlighet finns att höja med 10% senast 2 veckor innan middagen.
Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergier
eller är vegetarianer/veganer.
Detta ska beställas senast 2 veckor innan middagen.
Vi tar endast hänsyn till gäster med allergier och religiösa preferenser
samt vegetarianer och veganer.
Reservation för eventuella ändringar